Blagovest Iordanov - Managing Partner

Благовест Йорданов

УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР

Маниак на тема данни и технологии
Той придобива опита си от работата си с водещи агенции и клиентски бизнеси, а неговото разбиране за нуждите и очакванията на двете страни е безпрецедентно. Интегрира и автоматизира всичко, което можете да си представите.
Експерт с повече от 10 години опит в дигиталния маркетинг и притежава над 20 години опит в развитието на корпоративни бизнеси.
Има обширна експертиза в събирането на данни, помагайки на множество средни и големи бизнеси да събират и разбират своите данни. Фокусиран е върху предоставянето на високотехнологични решения за дигиталния маркетинг в областите на оптимизацията и автоматизацията на кампаниите, измерването и докладването на бизнес резултатите и постиженията.

Vladimir Dragiev - Managing Partner

Владимир Драгиев

УПРАВЛЯВАЩ ПАРТНЬОР

Специалист по SEO и реклама
Отлично се справя с големи проекти, обемни данни и големи предизвикателства. Използва дигитални данни в голям мащаб, комбинирани с традиционното поведение на потребителите и пазарната динамика, за да създаде комплексна оптимизация за вашия бизнес. Владимир е специалист с повече от 12 години опит в дигиталния маркетинг. Неговият фокус е върху SEO, SEM и събиране на данни за големи проекти. Той също така притежава голяма експертиза в дигиталната реклама (Search, Display, Youtube) за големи проекти. Зад гърба си има множество успешни проекти в различни ниши както в България така и в чужбина – медии, банки, електронна търговия, телевизия, видео платформи, B2B, B2C, услуги и други.

Hristo Hristov - partner

Христо Христов

ПАРТНЬОР

Христо Христов е предприемач с повече от 15 години опит в дигиталните медии и търговията. Неговата история започва през 2005 г., когато основава компанията за дигитални медии “Дарик Уеб”, която по-късно придобива “Нетинфо” и така създава най-голямата компания за дигитални медии в България с покритие от 80% от интернет потребителите. Като изпълнителен директор на “Нетинфо”, компанията се разраства петкратно, като влиза в нови сфери като търговия на дребно, пътувания и хранителни стоки. През 2013 г. Nova Broadcasting Group, притежавана от MTG, придобива 70% от “Нетинфо”, а през 2020 г. Христо продава останалите 30%.
Христо е също член на управителния съвет на Endeavor и инвеститор в Eleven и Endeavor Catalyst.

Rositsa Dimitrova - Senior Account Manager

Росица Димитрова

ГЛАВЕН АКАУНТ МЕНИДЖЪР

С 20 години опит в банковата сфера, прецизност към детайлите, грижа за клиентите и маркетинг ориентиран към постижения. Нейните комуникационни и управленски умения са предпоставка за успеха на всеки проект. Всяко предизвикателство е перфектната възможност за растеж и развитие.

Denitsa Petrova - Digital Marketing Specialist

Деница Петрова

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТ

Творчеството никога не е излишно, особено когато се комбинират поне три специалности, в които Деница се е отличила. Едната от тях е графичен дизайн. Другите две са нейната страст към маркетинга и UX (потребителски интерфейс). Нейните умения и познания в областта на маркетинга са донесли успех на големи компании и клиенти.

Kalina Georgieva - Digital Marketing Specialist

Калина Георгиева

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТ

Завършила университет в Топ 10 листата в Обединеното кралство, Калина има цялостен поглед върху маркетинга. Тя е работила по няколко научни проекта и е запалена по данни и вземане на решения на базата на данни. Има опит в графичен дизайн и копирайтинг и се стреми към детайли и прецизност.

Siana Velkova - Digital Marketing Specialist

Сиана Велкова

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТ

Нейният интерес към маркетинга и комуникациите се задълбочава по време на магистратурата й в Ница, Франция. След като получава магистърската си степен, прекарва няколко години работейки в чужбина в корпоративната сфера в Белгия, преди да се върне в България, за да развива интересите си в дигиталният маркетинг и графичния дизайн. Дигиталните реклами кампании както и рекламите в социалните мрежи са нейна страст.

Hristina Ruseva - SEO Specialist

Христина Методиева

SEO СПЕЦИАЛИСТ

Креативен SEO специалист, който също така се интересува от всичко, свързано с дигиталния маркетинг. Придобила е основната част от опита си работейки за бързо растящи компании със седалище в Обединеното кралство. Тя е експерт в content marketing и link building.

Teodora Ivanova - SEO Specialist

Теодора Иванова

SEO СПЕЦИАЛИСТ

Най-новото попълнение в SEO екипа на ID Consult. Теодора е специалист по SEO, ориентирана към резултати и постигането на устойчив органичен растеж на уебсайтове и landing pages. Тя е пълна с творчески идеи за разширяването на ключовите думи на уебсайтовете, съдържанието и SEO оптимизациите.